Zonder vocht in huis genieten van de feestdagen

kerstdecoratie op vochtige muur, vocht in huis


Niemand wil met kille ruimtes, vochtplekken en schimmel in huis opgescheept zitten. Zeker niet tijdens de feestdagen! Die draaien tenslotte om warmte en gezelligheid. Stiekem wil iedereen een goede indruk maken met zijn seizoen-typische decoratie, wat al snel door de mand valt wanneer er sprake is van vocht in huis. Uw goede voornemen voor het nieuwe jaar: laat tijdig vochtproblemen behandelen door een ervaren team vochtbestrijders. Laat vochtschade uw huis niet verteren en u hoge kosten doen maken. De feestdagen zijn doorgaans al duur genoeg, zonder onaangename verrassingen op de eindejaarsfactuur.

Mooie versiering van uw woning, jammer van die vochtplekken

optstijgend vocht op te lossen door muur onderkappen, opstijgend vocht, vochtige binnenmuren, vocht in muurStelt u zich toch eens voor: de woonkamer/eetkamer is tot in de puntjes aangekleed voor het familiale kerstfeest. Enkel jammer dat opstijgend vocht ervoor zorgt dat de ruimte kil en klam aanvoelt. En de kerstboom plus extra slingers kunnen die beschadigde muren niet verdoezelen. Dat probleem had u kunnen voorkomen. Wanneer u Dryhouse vochtbestrijding inschakelt tegen het vocht in huis, komen we snel bij u langs om elk vochtprobleem met actuele vakkennis aan te pakken.

Geen verrotte decoratie meer dankzij een kelderdichting

Al eens kerstdecoratie kunnen vergooien omdat ze aangetast was door het vocht en/of de schimmel in uw vochtige kelder? Vochtinfiltratie en condensatie worden een probleem van verleden tijd. In 2018 kunnen genieten van een droge en bruikbare kelder, dat is de kerstwens die Dryhouse voor u vervult. Dit doen we door middel van een professionele kelderdichting.

Voorkom vriesschade door bevroren regendoorslag

Naast problemen in huis met vocht, kan de narigheid ook langs de buitenmuren binnendringen. Wanneer de buitenmuren last hebben van doorslaand vocht, zal dit op den duur ook de binnenmuren bereiken. In de tussentijd zal het vocht in de gevel niet alleen vochtschade veroorzaken. Bij vrieskou kan dit vocht in de buitenmuren uitzetten en zo de voegen van uw gevel toetakelen. Voorkom deze ellende met een hydrofuge coating. Deze vochtwerende beschermlaag zorgt ervoor dat uw gevel waterafstotend wordt en zo in goede staat de winterperiode doorstaat.

Een vochtvrije woning in 2018

Kies samen voor een uiterst nuttig “cadeau” deze feestdagen: uw woning verdient de beste bescherming tegen vocht in huis. En u heeft recht op het wooncomfort, de warmte en de zekerheid van vochtvrij wooncomfort. Vragen over onze service en wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

SHARE