Minder vocht in 2020? Ga in zee met Dryhouse!


De goede voornemens staan alweer opgelijst voor het nieuwe decennium. We gaan nu eindelijk die extra kilo’s eens aanpakken! Of schaffen we een sportabonnement aan? Wil je een kast vol andere outfits, een nieuw kapsel? Denk je eraan om gezonder te eten? Of wil je eigenlijk eens niet te veel aan jezelf veranderen en je woning aanpakken? Ons lichaam bestaat voor 70% uit vocht. En vocht opnemen is goed voor ons. Voor onze woning ligt dat heel anders. Wil jij voor 2020 meer vocht in je lichaam maar minder vocht in je woning? Laat ons jou dan helpen met dat tweede voornemen!

Een droge woning in 2020?

Net als jij een gezond lichaam verdient, verdient je gezin een gezonde woning. Mensen werken dikwijls niet genoeg aan hun gezondheid omdat ze bang zijn dat het hen handenvol geld zal kosten. Gezonde voeding, een abonnement op een sportclub, dure SPA-behandelingen, … Toch is elke investering die je maakt voor je gezondheid er een die zich snel terugverdient. Een mens die zich goed in zijn vel voelt is productiever, minder ziek, energieker, etc. En dat geldt ook voor je woning. Wie investeert in een droge, gezonde woning, heeft er uiteindelijk meer plezier aan en veel minder kosten door de ongemakken die ontstaan door vochtproblemen. Minder vocht in je woning zal ervoor zorgen dat je in 2020 nog meer kunt genieten!

muur injecteren

Gezond en zorgeloos wonen in het nieuwe jaar!

Wil jij vochtproblemen vermijden in 2020? Wij kunnen je gevel beschermen tegen doorslaand vocht, je kelder tegen optrekkend vocht en je woning ontdoen van schimmels en andere ongenode indringers. Wil je daarbuiten ook nog een gevelreiniging, een ontmoste oprit, proper terras of schoon dak? Ook daar kunnen we voor zorgen, met of zonder een beschermende coating achteraf of een andere afwerking. Hoe minder vocht en vuil je woning kan binnendringen, hoe langer ze de blikvanger van je straat zal zijn. Wij helpen je in 2020 graag aan een stralende, gezonde woning die langdurig beschermd is tegen vuil en vocht. Wil je ons vrijblijvend advies of meer leren over onze services en prijzen? Neem dan gauw contact op met ons.

Vuurwerk Dryhouse 2020
Last EntriesVraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top