Een propere gevel voor kerst


Hou jij er ook van om cadeautjes uit te pakken rond de feestdagen? Een mooie verpakking is een deel van het plezier, vind je ook niet? Net zoals het omhulsel van je pakje belangrijk is, is het belangrijk hoe je woning verpakt zit. Een nette gevel maakt daarbij alle verschil! Wil jij volgend jaar uitpakken met een gloednieuwe gevel? Dan is er goed nieuws! Je hoeft geen heel jaar te sparen om een team alles te laten afbreken en weer opbouwen. Een professionele gevelreiniging kan ervoor zorgen dat je gevel er weer als nieuw uitziet voor een veel lagere prijs. Een propere gevel geeft heel je woning meteen een heel ander zicht! Krijg je nu al kerstkriebeltjes?

Kerstpakje Dryhouse

Een propere gevel door Dryhouse

Dryhouse verwijdert mossen en algen op je gevel met professionele gevelreiniging. Dat is belangrijker dan je denkt! Het zorgt niet alleen voor een zuivere en mooie gevel, maar het is ook essentieel voor de gezondheid van heel je woning. Vervuiling zoals fijn stof, algen, mossen maar ook roest en hygroscopische zouten kunnen je steenwerk bijzonder hardnekkig aantasten. Dit kan ernstige vochtproblemen met zich meebrengen waarbij de kosten hoog kunnen oplopen. Vermijd schade met een propere gevel. Het is esthetisch gezien het visitekaartje van je woning maar speelt ook een belangrijke rol in het immuunsysteem van je woonst.

Kerstlijst 2020 Dryhouse

Wat wil jij met Kerstmis?

Is een nieuwe gevel te veel gevraagd voor de kerstman? Niet als hij weet dat je met Dryhouse gevelreiniging je gevel weer een nieuwe uitstraling kunt geven zonder kappen of breken. Dat maakt het ook voor iedereen betaalbaar. Wat zet jij dit jaar of volgend jaar in je lijstje aan de kerstman? Een zachte reiniging op basis van stoom of een chemische reiniging? Wens je een extra beschermlaag voor je gevel zodat je de kerstman niet elk jaar om hetzelfde moet vragen? Dryhouse reinigt professioneel als onderdeel van je regulier woningonderhoud. Want een gezonde woning zonder vochtproblemen heeft een gezonde, propere gevel!

Wordt jouw woning straks de blikvanger van de buurt? Neem vandaag nog contact op en vraag een van onze vakmensen om een gratis offerte of vrijblijvend advies.
Last EntriesVraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top