Welke vochtproblemen lost Dryhouse vochtbestrijding het meeste op?

winnaar frequenste vochtproblemen


Altijd een leuk weetje. Ja, je kan met ieder vochtprobleem aankloppen bij de experts van Dryhouse vochtbestrijding. Maar met welke vochtproblemen vragen klanten het vaakst onze hulp? Een kijkje achter de schermen van Dryhouse.

Vlaanderen heeft de buik vol van vochtproblemen

vochtbestrijding kelder, kelderdrainage, vocht in kelder behandelenDagelijks mogen we vragen en zorgen ontvangen van eigenaars en bewoners die vocht in huis aantreffen en goede vochtbestrijding zoeken. Van vragen over de oorzaak van vochtige muren in huis tot verzoeken om prachtige crepi te plaatsen op gevels. Terechte bezorgdheid over vocht in de slaapkamer tot de mogelijkheden van kelderventilatie. Steeds weer komen we tot een passende oplossing van uw vochtproblemen met 30 jaar garantie op onze vochtbestrijding.

Kelderdichting staat #1

De afgelopen maanden werden we vooral gecontacteerd voor problemen met water in kelders. Dat kon gaan van lichte infiltratie van grondwater tot meerdere centimeters water in de kelder. Stuk voor stuk vochtproblemen met onaangename gevolgen: onbruikbare kelder, muffe geur, spullen beschimmeld of verrot,… Onze expert komen dergelijke vochtproblemen behandelen om de kelder weer klaar te maken voor gebruik via kelderdichting.

Tweede plaats gaat naar opstijgend vocht oftewel optrekkend vocht

vocht in muur oplossen, opstijgend vocht in huis, vochtbestrijding nodigWe zeggen niet voor niets dat opstijgend vocht (ook bekend als optrekkend vocht) één van de meest voorkomende problemen is. Na problemen met vocht in de kelder is dit euvel kampioen vocht in huis. Gelukkig hebben onze vakmannen jarenlange ervaring in het bestrijden van dit soort vochtproblemen. Als na diagnose optrekkend vocht de oorzaak van het vocht in de muren blijkt, dan kunnen we de natte muren injecteren met onze professionele, vochtwerende gel.

#3 ‘Meer info over een ventilatiesysteem in de kelder’

Om nog even in het thema vocht in de kelder te blijven: vocht in de kelder beperkt zich niet tot de infiltratie van grondwater. Velen onder jullie treffen condensatie en vochtplekken aan die met kelderventilatie verholpen kunnen worden. Om advies op maat te kunnen geven over de geschiktheid van een ventilatiesysteem in uw kelder, komen we graag vrijblijvend langs.

Andere vochtproblemen waarvoor Dryhouse vochtbestrijding in de bres springt

Ellende met schimmel in huis drijft mensen met de vraag: hoe is dit ontstaan en hoe kunnen we het oplossen. Dryhouse komt niet alleen de schimmel verwijderen, we behandelen ook het vochtprobleem dat de schimmel veroorzaakt. Zo weet je zeker dat de schimmel niet terug kan komen.

Deins er zeker niet voor terug ons te blijven contacteren voor al uw vragen over vocht in huis. Dus ook doorslaand vocht, condensatie, last van vocht in de spouw, vragen over gevelrenovatie en dergelijke meer. Een droog huis is een gezond huis.

SHARE