Crepi plaatsen als gunstige gevelbekleding

Crepi plaatsen als gunstige gevelbekleding – Alles wat u wil weten over de goede eigenschappen van sierpleister en hoe we crepi plaatsen voor een schitterende, vochtwerende gevel.

Wat is crepi?

crepi gevel, gevelbekleding crepiCrepi is een vaak gekozen gevelbekleding om uw huis een frisse uitstraling te geven. Dus behalve binnen zullen we daarom vaak crepi aanbrengen buiten op de gevel. Naast een mooie uitstraling is het voordeel van crepi of sierpleister dat het waterwerend is en geschikt is voor de isolatie van uw woning. Crepi vormt bij na-isolatie de bovenste laag afwerking. Crepi plaatsen is een arbeidsintensief en tijdrovend karwei dat u best uitbesteed aan experten gevelbekleding voor een optimaal resultaat. Een gespecialiseerde vakman crepi plaatsen zorgt voor de gewenste uitkomst voor uw huis.

Hoe we crepi plaatsen op de gevel

Voor het beste resultaat moeten we crepi op een egale ondergrond aanbrengen. Als uw buitenmuren in zeer slechte staat verkeren, kunnen we eerst een gevelhersteling uitvoeren om scheuren te dichten, voegen opnieuw op te bouwen en afgebrokkeld steenwerk te vervangen. Vervolgens voorzien we de muren van enkele lagen cement. Dit cement zorgt ervoor dat er een stevige, vlakke ondergrond ontstaat. Dan is de gevel klaar voor de eigenlijke bepleistering.

crepi plaatsen: werk in uitvoeringCrepi bestaat in twee soorten: siliconenpleister en minerale pleister. Beiden met positieve eigenschappen en een unieke uitstraling. De siliconenpleister is een crepisoort die water tegenhoudt en zo uw muren beschermd tegen doorslaand vocht. Dus geen problemen met vochtplekken of schimmel door regendoorslag in uw woning! De minerale gevelbepleistering heeft eerder een sterk dampopen karakter: het laat de muren eerder ‘uitademen’ en zo vocht van binnen naar buiten afvoeren.

Waar u ook rekening mee moet houden bij het proces van crepi plaatsen, is of u meteen ook na-isolatie werken laat uitvoeren. In de meeste huizen is al isolatie geplaatst aan de binnenkant van de buitenmuur. Wanneer dat niet het geval is, kunt u ervoor kiezen om tegelijkertijd met het crepi een isolatielaag te laten aanbrengen. De totale crepi gevel kostprijs stijgt dan met gemiddeld 30 euro per vierkante meter. U kan deze investering terugverdienen, want door het plaatsen van deze isolatielaag zullen uw energiekosten sterk dalen.

Meer weten over de eigenschappen van sierpleisters en welk soort crepi u wil laten plaatsen? Contacteer ons vrijblijvend.
Crepi plaatsen als gunstige gevelbekleding
Crepi plaatsen als gunstige gevelbekleding

Alles wat u wil weten over de goede eigenschappen van sierpleister en hoe we crepi plaatsen voor een schitterende, vochtwerende gevel.

DryHouse
Amerikalei 9, 2000 Antwerpen
Careelstraat 29, 8700 Tielt

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top