Doorslaand vocht kelder succesvol bestrijden

Doorslaand vocht kelder bestrijden – U zal er mogelijk niet direct aan denken maar soms zijn vochtplekken in het bovengrondse deel van de kelder niet het gevolg van grondwaterinfiltratie of condensatie, maar van doorslaand regenwater. Dryhouse onderzoekt uw vochtproblemen doorslaand vocht kelder en lost ze op.

Last van doorslaand vocht kelder?

natte kelder heeft behandeling nodigDoorslaand vocht is de term voor regenwater (uit slagregen, hagel of sneeuw) dat  door uw buitenmuren heen trekt en zo binnenhuis uitkomt. Bijvoorbeeld wanneer een oude buitenmuur te poreus is geworden of scheurtjes vertoont, en zodanig onvoldoende weerstand kan bieden aan het water. Ook een constructiefout kan aan de basis liggen van het vochtprobleem, waardoor er in de kelder of elders zich vochtschade aftekent op de muren. Wanneer u vochtplekken, verkleuring van de muren of schimmel verspreid over de hele keldermuur aantreft is dat doorgaan een teken van ofwel doorslaand vocht ofwel condensatievocht.

Een vrijblijvende analyse van het vocht in de muur met onze gespecialiseerde meetapparatuur zal aantonen met welk vochtprobleem in de kelder u te maken heeft en welke behandeling in vochtbestrijding dit op zal lossen.

Gevelbescherming tegen slagregen

In deze gevel moet het voegwerk vervangen wordenDe meest effectieve bestrijding van doorslaand vocht is doorgaans de schade aan de gevel te verhelpen en deze te bekleden met een vochtwerende gevelbekleding zoals crepi of door een hydrofuge coating op de buitenmuur aan te brengen. Deze hydrofuge helpt de gevel beschermen tegen slagregen door de muur van een waterafstotende laag te voorzien. Doordat we uw vochtproblemen steeds bij de kern aanpakken, kan u rekenen op een droog huis en dit zorgt ervoor dat eens de schimmel verwijderd is, ze ook weg blijft.

Het resultaat is een droge, bruikbare kelder die niet langer klam aanvoelt en de waarde van uw huis omlaag haalt. Ook zorgt het tijdig oplossen van vocht in de kelder dat de toename in ongedierte, zoals huisstofmijt en zilvervisjes weer daalt. Dat is een stuk beter voor de gezondheid van uw gezin.

Wat uw vochtprobleem ook is Dryhouse biedt u een oplossing op maat van uw situatie aan. Contacteer ons voor een afspraak of offerte.
Doorslaand vocht kelder succesvol bestrijden
Doorslaand vocht kelder succesvol bestrijden

Dryhouse onderzoekt al uw vochtproblemen in huis en in de kelder. We bieden een oplossing op maat voor condensatie in de keuken tot doorslaand vocht kelder.

DryHouse
Amerikalei 9, 2000 Antwerpen
Careelstraat 269, 8700 Tielt

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top