Grondwater in kelder vakkundig bestrijden

schimmel kelder, grondwater in kelder, schimmel in huis, vocht in huis, opstijgend vocht kelder

Grondwater in kelder vakkundig bestrijden – Dryhouse helpt u van het water in de kelder af. Dit doen onze vakmensen door middel van gegarandeerd effectieve, professionele vochtbestrijding op maat van uw vochtproblemen. U ontvangt 30 jaar garantie op onze behandelingen en geniet van een waterdichte kelder.

Kelders onder druk van grondwater

nieuwe keldervloer tijdens werken drainageOndergrondse kelders staan voortdurend onder druk van grondwater. Indien de keldervloer, de kimnaad (waar keldervloer en -muren elkaar raken), of de keldermuren onvoldoende beschermd zijn, krijgt u problemen met vochtinfiltratie. Dit is vooral een probleem tijdens natte seizoenen, wanneer het grondwaterpeil stijgt. Komt dit probleem bij u voor, dan treft u na verloopt van tijd grondwater in uw kelder aan dat door het bouwmateriaal heen naar binnen dringt. Dit veroorzaakt natuurlijk vochtschade en allerlei andere nare gevolgen zoals ongedierte en schimmels in uw kelder. Dryhouse helpt u van dit probleem af. Onze vakmensen beschikken over uitgebreide ervaring met en expertise in het waterdicht maken van kelders. We komen vrijblijvend uw probleem met grondwater in kelder analyseren. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte met de best mogelijk oplossing om het water uit uw kelder te weren.

Grondwater in kelder oplossen

afgeronde bekuiping, kelder waterdicht maken langs binnenDe beste oplossing voor het vocht in uw kelder, hangt van verschillende factoren af. De aard van uw vochtprobleem, de ernst en plaats van infiltratie, het grondwaterpeil en de ligging van uw kelder spelen allemaal mee in deze beslissing. Vandaar dat onze specialisten eerst bij u langskomen om dit vochtprobleem op te meten. Via deze diagnose verkrijgt u inzicht in de exacte oorzaak van het grondwater in kelder en wat u hier best aan laat doen. Bekuiping en drainage zijn de meest gebruikte methodes om dit type vochtprobleem op te lossen. Als u last heeft van een beginnend probleem in de keldermuren of kimnaad, kan bekuiping (het waterdicht cementeren van de zwakke plekken) uw kelder vochtvrij maken. In ernstige gevallen zal alleen een kelderdrainage helpen om u van een vochtvrije kelder te voorzien.

Doordat we onze klanten van oplossingen op maat voorzien, kan u bouwen op onze effectieve vochtbestrijdingsmethodes. Meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.