Grondwater kelder verhelpen met vakkundige oplossingen

kelder met vochtschade - voor bekuiping, vocht op de muur, vochtige kelder behandelen, grondwater kelder richt veel schade aan, vochtige muren kelder, vochtige keldermuren, waterdicht maken kelder

Grondwater kelder verhelpen met vakkundige oplossingen – Dryhouse spoort de oorzaak van het grondwater kelder voor u op en biedt maatwerk oplossingen aan. Zo kan u straks weer een droge kelder gebruiken zonder zorgen.

Waar het water in uw kelder vandaan komt

Water in de kelder kan daar op allerlei manieren terecht komen. U kan last krijgen van opstijgend grondwater in de kelder of te maken krijgen met regendoorslag wanneer u water in de kelder na regen aantreft. Andere opties zijn problemen met condensatie in de kelder, of grondwater dat onder druk langs de keldermuren zijn weg naar binnen vindt. Voor elk probleem voorziet Dryhouse u van een passende oplossing.

Maak komaf met grondwater kelder

kelderdrainageKelders moeten constant weerstand bieden aan de druk van grondwater, zeker in gebieden met een hoog grondwaterpeil. Wanneer uw keldermuren of –vloer daar niet genoeg beschermd tegen zijn, ontstaan er problemen met vochtinfiltratie. Het gevolg zijn vochtplekken en schimmel op de muren, een muffe geur in de kelder, ongedierte in huis en een ongezonde situatie om in te wonen. Daarom is het zaak snel de juiste stappen in vochtbestrijding te ondernemen, zodat uw kelder weer droog wordt. Hier bestaan verschillende methodes voor. Welke methode we best gebruiken, hangt af van:

  • het vochtprobleem
  • uw kelder
  • de omgeving
  • uw voorkeur en
  • uw budget.

Vandaar dat we eerst een situatie grondwater kelder komen analyseren (zoals we met ieder vochtprobleem doen) om u hier op maat over te adviseren. Vervolgens komen we uw kelder waterdicht maken, zodat problemen grondwater kelder verleden tijd worden.

Grondwater kelder vakkundig bestrijden

Na uw gratis diagnose door een van onze experts heeft u een goed inzicht over de oorzaak van het water in uw kelder en de beste oplossing hiervoor. Doorgaans zijn bekuiping en drainage de meest ingezette vochtbestrijdingsmethodes om dit vochtprobleem te behandelen. Last van lichte vochtinfiltratie via de keldermuren of kimnaad? Of preventief in actie komen? Dan is bekuiping (het waterdicht cementeren van de keldermuren) meestal uw beste keuze. In gevallen van hevige vochtinfiltratie wordt eerder voor kelderdrainage gekozen om droge keldermuren te krijgen.

Meer weten over onze behandelingen van vochtproblemen of wil u een afspraak maken voor uw gratis vochtdiagnose? Contacteer ons meteen.