Muren injecteren tegen optrekkend vocht

Muren injecteren tegen optrekkend vocht – Opstijgend of optrekkend vocht is een probleem waarbij vocht via de keldervloer en funderingen uw huis infiltreert en vervolgens naar hogere verdiepingen optrekt.

In Vlaanderen hebben vooral oude huizen last van dit vochtprobleem, ofwel omdat daar de vochtbarrière versleten is, of omdat ze zo oud zijn dat ze nog zijn gebouwd zonder vochtwering. Het gevolg is dat vocht ongehinderd door uw huis kan optrekken, met vochtplekken, schade en schimmel tot gevolg. Blijf niet met dit onaangename probleem zitten, kijk wat Dryhouse voor u kan doen om dit vochtprobleem te bestrijden. De meerderheid van onze klanten kiest ervoor dat we hun muren injecteren met vochtwerende gel om opstijgend vocht op te lossen.

Behandeling: muren injecteren

info over opstijgend vocht, optrekkend vocht fundering, injecteren murenWanneer we muren injecteren, gebruiken we een professionele vochtwerende gel die een vochtbarrière in de aangetaste muur zal vormen. Deze gel spuiten we in een rechte lijn boorgaten vlak boven de vloer. De juiste aanleg van deze chemische vochtbarrière via professionele producten vochtbestrijding muren is zó effectief dat we onze klanten op deze behandeling van muren injecteren 30 jaar garantie geven.

Niet verwonderlijk: naast actuele vakkennis en ervaring garanderen we bij muren injecteren producten te gebruiken van professionele kwaliteit. Daarnaast is het sneller en minder omslachtig dan uw muren te laten onderkappen om vochtschermen te plaatsen tegen opstijgend vocht. Zeker ook een uiterst efficiënte bestrijdingsmethode, maar ze wordt vooral gekozen wanneer men volledig renoveert.

Wat kost muren injecteren?

opstijgend vocht afkappen voor behandelingDe kostprijs van muren injecteren hangt erg van uw situatie af. Denk daarbij aan: de ernst van het probleem en het aantal aangetaste muren die behandeld moeten worden oftewel de totaal te behandelen oppervlakte. Daarnaast kan er sprake zijn van hygroscopische zouten die bestreden moeten worden. Hiervoor plaatsen we een speciaal noppenmembraan.

Ook kan het gebeuren dat het vocht op de ene muur verder opgestegen is dan elders. In zo’n geval moeten de muren op verschillende hoogtes geïnjecteerd worden. Dus arbeidstijd telt ook mee. U kan ons steeds contacteren voor een vrijblijvende diagnose en offerte voor een exacte berekening. Check zeker ook altijd of u niet in aanmerking komt voor een premie om opstijgend vocht te bestrijden.

Contacteer Dryhouse voor een afspraak of offerte.
Muren injecteren tegen optrekkend vocht
Muren injecteren tegen optrekkend vocht

Muren injecteren tegen optrekkend vocht – Opstijgend of optrekkend vocht is een probleem waarbij vocht via de keldervloer en funderingen uw huis infiltreert en vervolgens naar hogere verdiepingen optrekt. In Vlaanderen hebben vooral oude huizen last van dit vochtprobleem, ofwel omdat daar de vochtbarrière versleten is, of omdat ze zo oud zijn dat ze nog

DryHouse
Amerikalei 9, 2000 Antwerpen
Careelstraat 269, 8700 Tielt

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top