Schimmel verwijderen voor gezonde omgeving

Schimmelsporen groeien maar uit tot schimmelvlekken in warme, vochtige ruimtes met stilstaande lucht. De natte en minder gebruikte ruimtes zijn daarom gevoelig voor de groei van schimmel. Zeker indien er zo’n vertrek onvoldoende geventileerd wordt. Schimmel kan u best niet lang de vrije loop laten. Wat begint als enkele kleine, donkere plekjes in een hoek, kan schimmel al snel een hele muur beslaan. Dit is niet alleen een onaangenaam zicht. Schimmel in huis is ook slecht voor de gezondheid en kan verschillende allergische reacties opwekken. Daarom luidt ons advies: laat snel en grondig schimmel verwijderen om medische klachten, ongemakken, schade en hoge kosten te voorkomen.

De impact van schimmel op uw leven

ventilatie D voorkomt dit soort schimmel, vocht op muurDonkere schimmels, zoals de zwarte variant, komen het meest in huis voor. Deze zwarte schimmel bevat giftige stoffen (mycotoxinen), die bij langdurige blootstelling gezondheidsklachten kunnen veroorzaken. Ook rode schimmel komt van tijd tot tijd in huis voor. Dit is opnieuw een type dat giftige stoffen bevat. Daarom verwijderen we schimmel in huizen en bedrijfspanden vakkundig, zodat niemand blijvend hieraan blootgesteld hoeft te worden. Omdat we de vochtbron – het vochtprobleem – verwijderen, kan de schimmel niet terugkomen. Vertrouw op onze effectieve vochtbestrijding en schimmel reiniging voor uw woning.

Vraag uw vochtdiagnose vandaag nog aan!

Hoe we schimmel verwijderen?

opstijgend vocht voor behandeling, vocht in huis, opstijgend vocht AalstOppervlakteschimmels komen vaak voor op muren, in hoeken, tussen voegen en op meubilair dat bijvoorbeeld tegen een aangetaste muur staat. Schimmel kan echter op ook zeer moeilijk bereikbare plaatsen groeien, zoals onder vloerplanken of aan de achterzijde van tegels. In dergelijke gevallen helpen onze vakmensen om de schimmel doeltreffend te bestrijden, zonder dat u hier veel overlast van hebt. Natuurlijk behandelen we de schimmel met een efficiënt product. Om er tevens voor te zorgen dat de schimmel niet terugkomt, bestrijden we de oorzaak van de vochtige omgeving: uw vochtprobleem. Alleen zo weet u zeker dat deze nare micro-organismen niet opnieuw hun intrede in huis doen.

Onze exacte behandeling van het vochtprobleem zal mede bepaald worden door de aard van het vochtprobleem:

Daarnaast hebben ook de ernst van het probleem, de omgeving, mogelijk gemaakte constructiefouten bij de bouw van uw woning, het schadebeeld en uw voorkeuren impact op de vochtbestrijdingsmethode die gekozen wordt om het probleem op te lossen.

Meer weten? Vraag raad aan onze vochtexperts!
Schimmel verwijderen voor gezonde omgeving
Schimmel verwijderen voor gezonde omgeving

Schimmelsporen groeien maar uit tot schimmelvlekken in warme, vochtige ruimtes met stilstaande lucht. De natte en minder gebruikte ruimtes zijn daarom gevoelig voor de groei van schimmel. Zeker indien er zo’n vertrek onvoldoende geventileerd wordt. Schimmel kan u best niet lang de vrije loop laten. Wat begint als enkele kleine, donkere plekjes in een hoek, kan

DryHouse
Amerikalei 9, 2000 Antwerpen
Careelstraat 29, 8700 Tielt

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top