Door reiniging opritten weer als nieuw maken

Reiniging opritten

Je oprit is de rode loper naar je woning. Een smerige oprit geeft je bezoekers dus niet zo’n goede indruk. Nochtans hebben opritten het vaak hard te verduren. Luchtverontreiniging heeft vaak ook invloed op je oprit. Vuil en stof zetten zich gemakkelijk vast op je tegels. Een hogedrukreiniger of chemisch product uit de supermarkt is niet altijd de oplossing voor hardnekkig vuil. Je kunt je tegels gaan beschadigen of vlekken maken die nooit meer weggaan. Professionele hulp inroepen is dus een heel goed idee! Alleen een expert kan gegarandeerd door reiniging opritten weer zo goed als nieuw krijgen.

Reiniging opritten door Dryhouse

Vraag je je soms af wat de voordelen zijn van een professionele reiniging van je oprit door een erkende firma zoals Dryhouse? We zetten ze even op een rij:

Inschatting producten en materiaal

Als je zelf aan de slag wilt gaan om je oprit terug proper te maken en je hebt te maken met hardnekkig vuil, is het mogelijk dat een hogedrukreiniger het probleem niet oplost. Een professional zal eerst een inschatting maken van de aard van het probleem op basis van zijn ervaring en expertise. Ook de grootte van je oprit speelt mee en de aard van de vervuiling. Verschillende vlekken vragen vanzelfsprekend om diverse behandelingen. Dus afhankelijk van of je mossen, algen, olie- of bandensporen, onkruid, roet, bloed, vet of roest op je oprit hebt, zal een expert een andere oplossing voorstellen. Hij zal ook als geen ander weten welke methode en welke middelen veilig zijn om te gebruiken. Zo weet je zeker dat je jezelf en je oprit geen schade toebrengt.

Tijd en geld besparen

Door professionals aan de slag te laten gaan met je oprit, kun jij focussen op jouw expertise. Ze nemen je alle stress uit handen en je ondervindt geen enkele overlast. Door de jaren ervaring van ons team, zul je heel veel tijd besparen en time is uiteindelijk ook money! Dus je kiest ook voor de beste oplossing voor je portemonnee. Uit ervaring weten we dat particulieren vaak gaan investeren in professionele apparatuur die uiteindelijk zijn kost niet waard is. Ze gebruiken deze apparatuur te weinig of weten niet goed hoe ze te gebruiken waardoor alles sneller verslijt. De kosten lopen dus vaak hoger op dan gewoon een gespecialiseerde firma in te schakelen.

Een uitstekend resultaat

Als je met Dryhouse in zee gaat, heb je garantie op een uitstekend resultaat! Wij komen eerst het probleem inspecteren en op basis daarvan kunnen wij het juiste materiaal meebrengen en de juiste producten in de juiste dosering. Door onze jaren ervaring ben je zeker dat je oprit er weer zo goed als nieuw uitziet achteraf. En na de behandeling heb je geen opkuis meer of moet je geen zware toestellen meer zien te stockeren.

Reiniging van je oprit

Wil je graag vrijblijvend een prijsvoorstel krijgen? Dan maken we graag een afspraak om eens polshoogte te nemen van je situatie. Neem vandaag nog contact op en je kunt weer uitkijken naar een prachtige oprit!

Door reiniging opritten weer als nieuw maken
Door reiniging opritten weer als nieuw maken

Je oprit is de rode loper naar je woning. Een smerige oprit geeft je bezoekers dus niet zo’n goede indruk. Nochtans hebben opritten het vaak hard te verduren. Luchtverontreiniging heeft vaak ook invloed op je oprit. Vuil en stof zetten zich gemakkelijk vast op je tegels. Een hogedrukreiniger of chemisch product uit de supermarkt is

DryHouse
Amerikalei 9, 2000 Antwerpen
Careelstraat 29, 8700 Tielt

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top