Chemische reiniging van je gevel nodig?

Chemische reiniging van je gevel is de ultieme oplossing voor meer hardnekkig vuil. Zit de verontreiniging diep in je gevel ingetrokken? Wil je de muren weer hun oude uitstraling teruggeven? Dan is een professionele gevelreiniging op zijn plaats. Een goede reiniging helpt tevens vochtproblemen en vochtschade voorkomen. Voor een zeer diepgaande reiniging gebruiken we chemische producten onder lage druk. Deze dringen diep in de ondergrond door zonder ze te beschadigen. Een diagnose vooraf zal aantonen of de ondergrond geschikt is voor dit type reiniging, of dat je beter kiest voor een milieuvriendelijke reiniging met stoomtechniek.

Professionele chemische reiniging op maat

voor & na gevelherstelling en reiniging, gevelreinigingChemisch reinigen is een goedkope manier van gevelreiniging. Tijdens een chemische reiniging brengen we het reinigende product op de ondergrond aan en laten dit inwerken op het ingetrokken vuil, oude verfrestanten, algen en mossen. Nadat het product voldoende de tijd heeft gekregen om in te trekken, spoelen we het onder lage druk weer af. Het gebruik van lage druk voorkomt beschadiging aan de gevel.

Let wel: deze techniek kan niet op alle ondergronden en vuiltypes toegepast worden. Vandaar dat eerst een specialist een diagnose komt stellen, om te bepalen welk soort gevelreiniging geschikt is voor de muren van je woning. Zo vragen baksteen, kunststofslidings of crepi allemaal om andere behandelingen. De expertise van Dryhouse op vlak van gevelrenovatie en -reiniging zorgt steeds voor een schoon en onschadelijk resultaat. Vandaar dat wij geen agressieve methodes gebruiken, zoals bv. zandstralen. Wanneer de ondergrond hier niet goed tegen opgewassen is, kan dit je gevel ernstige schade toebrengen.

Je gevel reinigen + beschermen

gevel na gevelreiniging DryhouseWanneer je je gevel tijdig laat onderhouden door een expert, behoudt je woning een frisse uitstraling en voorkom je schade door verval of vochtproblemen. Dryhouse komt je gevel reinigen op een passende, professionele wijze. Bovendien voorzien we je gevel na reiniging van extra bescherming. Een gevelreiniging combineren we namelijk met de aanbreng van een hydrofuge coating. Dit transparante product vormt een verticale vochtwering op de muren. De gevel wordt bijgevolg vocht- en vuilafstotend voor een periode van gemiddeld 10 jaar. Grondig ontmossen is na zo’n behandeling dus niet meer nodig.

Wil je je gevel beschermen voor meerdere jaren en zijn frisse uitstraling voor lange tijd behouden? Wil je meer informatie over het reinigen van je gevel? Neem dan snel contact op met Dryhouse voor een vrijblijvende afspraak.

Chemische reiniging van je gevel nodig?
Chemische reiniging van je gevel nodig?

Een chemische reiniging van uw gevel bestrijdt mossen, algen, ingetrokken vuil en resten van oude gevelverf of graffiti. Wanneer u uw gevel tijdig laat onderhouden door een expert, behoudt uw woning een frisse uitstraling en voorkomt u schade door verval of vochtproblemen.

DryHouse
Amerikalei 9, 2000 Antwerpen
Careelstraat 29, 8700 Tielt

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top