Reiniging daken voorkomt lekken!

Je dak ontdoen van mossen en algen is zeker geen overbodige luxe! Het is zelfs essentieel om je dak een lange levensduur te gunnen. Je kunt met reiniging daken zelfs een compleet nieuw leven schenken! Dryhouse kiest altijd voor de juiste behandeling afhankelijk van het materiaal en garandeert verbluffende resultaten.

Het nut van grondige dakreiniging

Je dak grondig laten reinigen door een professional heeft talloze voordelen! Mensen denken vaak dat het reinigen van de buitenkant van hun woning gewoon een kwestie van esthetiek is, maar niets is minder waar! Het reinigen van daken is heel erg nuttig om verschillende redenen:

1. Voorkomen van slijtage

Door reinigen daken proper houden is een deel van normaal onderhoud. Mos kan er namelijk voor zorgen dat je dakbedekking poreuzer wordt en gaat verslijten. Zo kunnen er scheurtjes, kiertjes en barstjes ontstaan in je dak wanneer mos gaat uitzetten. Water kan zo gemakkelijk naar binnen gaan sijpelen. Vocht kan op zijn beurt weer ernstige schade aan je woning toebrengen.

2. Voorkomen van lekken

Het spreekt voor zich dat schade aan je dak door slecht onderhoud de oorzaak kan zijn van lekkages. Het is dan ook logisch dat het veel budgetvriendelijker is om je dak af en toe grondig schoon te laten maken dan de strijd te moeten aangaan tegen lekken. Zij kunnen je woonst behoorlijk toetakelen.

3. Verlengen van de levensduur

De prijs van dakreparaties zijn vaak niet mals. Daarom wil je je wapenen tegen schade door hevige regenval en temperatuurschommelingen. Beide komen vaak voor in België. Mossen en algen versnellen dat slijtageproces. Dus weg ermee! Dryhouse rekent snel en professioneel af met hardnekkige vervuiling op je dak.

4. Maakt je woning mooier!

Net zoals je gevel is je dak een uithangbord van je woonst. Een verzorgd dak heeft een grote invloed op het totaalplaatje. Dus als je een positieve indruk wilt maken in je buurt, bij bezoekers of potentiële huurders of kopers, zorg je er best voor dat je dak er stralend uitziet.

5. Verlaagt je energieverbruik

Wie een beetje verstandig over zijn financiën waakt, houdt zijn energierekening in de gaten. Mos is vaak een indicatie dat je dak om wat extra aandacht vraagt. Het kan op termijn namelijk de dakisolatie aantasten en dat merk je meteen aan je energiefactuur!

Reiniging daken door Dryhouse

Ben je overtuigd om je dak een goede onderhoudsbeurt te geven? Neem dan contact op met een van onze professionals! Zij kunnen je dak zo goed als nieuw maken voor een relatief kleine investering. Bovendien gebeurt de behandeling snel en efficiënt maar toch grondig en zonder overlast. Wanneer we tijdens de reiniging kapotte pannen of leien ontdekken, vervangen we deze door nieuwe. Spreek ons ook aan over mogelijke afwerkingen bij renovatie of de mogelijkheden om premies aan te vragen.

Reiniging daken voorkomt lekken!
Reiniging daken voorkomt lekken!

Je dak ontdoen van mossen en algen is zeker geen overbodige luxe! Het is zelfs essentieel om je dak een lange levensduur te gunnen. Je kunt met reiniging daken zelfs een compleet nieuw leven schenken! Dryhouse kiest altijd voor de juiste behandeling afhankelijk van het materiaal en garandeert verbluffende resultaten. Het nut van grondige dakreiniging

DryHouse
Amerikalei 9, 2000 Antwerpen
Careelstraat 29, 8700 Tielt

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top