Reiniging terrassen, je buren blij verrassen!

Gevelreiniging is belangrijk voor de algemene uitstraling van je woning. Maar je mag bij reiniging terrassen ook niet vergeten! Tuinpaden en terrassen worden net zoals je gevel of oprit constant blootgesteld aan gure weersomstandigheden. Het hardnekkige vuil kan diep doordringen in de ondergrond van het terras. Afhankelijk van die ondergrond, moet je de juiste reinigingsmethode kiezen. Dryhouse kan je daarbij helpen!

Soorten gevelreiniging

Reiniging terrassen: beton of natuursteen?

Je kunt door grondige reiniging terrassen beschadigen. Zeker als je zelf aan de slag gaat met een hogedrukreiniger, javel of chemische producten kun je jezelf problemen op de hals jagen. Schade aan je terras kan zorgen voor kieren en gaten waarlangs vocht naar binnen kan sijpelen. En als je een mooi terras wilt, is een vochtprobleem het laatste dat je wil hebben.

Gelukkig kun je je terras laten reinigen zonder bijwerkingen. Dryhouse is gespecialiseerd in het ontmossen of schoonmaken van terrassen zonder schade toe te brengen aan je constructie. De reiniging gebeurt volledig op een professionele en veilige manier. Zo ondervinden jij en je gezin ook geen enkele overlast van de behandeling en kun je rekenen op een schitterend resultaat!

De juiste behandeling van je terras hangt af van de ondergrond. Bestaat je terras uit beton of natuursteen of nog iets anders? Dryhouse heeft voor elke ondergrond een unieke en efficiënte werkwijze en gepaste kwaliteitsproducten in huis.

Wil jij ervoor zorgen dat je terras er tegen de zomer weer als nieuw bij ligt? Maak je graag je buurt jaloers met een stralend terras tegen een betaalbare prijs? Neem dan snel contact op!

Reiniging terrassen, je buren blij verrassen!
Reiniging terrassen, je buren blij verrassen!

Gevelreiniging is belangrijk voor de algemene uitstraling van je woning. Maar je mag bij reiniging terrassen ook niet vergeten! Tuinpaden en terrassen worden net zoals je gevel of oprit constant blootgesteld aan gure weersomstandigheden. Het hardnekkige vuil kan diep doordringen in de ondergrond van het terras. Afhankelijk van die ondergrond, moet je de juiste reinigingsmethode

DryHouse
Amerikalei 9, 2000 Antwerpen
Careelstraat 29, 8700 Tielt

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top