Vocht en schimmel in huis bestrijden

Vocht en schimmel in huis bestrijden – Het probleem van vocht en schimmel in huis gaat steeds hand in hand. Dat komt omdat schimmelsporen vocht nodig hebben om te groeien. Heeft u schimmel in huis, dan heeft u een vochtprobleem. Dryhouse lost beide oorzaken op om uw huis droog en schimmelvrij te maken.

De bron van vocht en schimmel in huis

schimmelvorming in huis, schimmel en vocht in huis, schimmels in huis, schimmel in de muur, vochtige muren in huis, schimmel in huis bestrijden, koudebrug veroorzaakt schimmel, vochtbestrijding GentSchimmel voedt zich met bouwmateriaal, maar het heeft ook vocht nodig. De aanwezigheid van schimmel garandeert daarom een vochtprobleem in uw woning. Dryhouse kan niet alleen schimmel in huis verwijderen maar lost ook vakkundig het vochtprobleem op dat de oorzaak is van de schimmelgroei. Dit is nodig omdat men ziek van schimmels in huis kan worden. Om dat te doen, komen we ter plaatse uw vochtprobleem analyseren tijdens een vrijblijvende vochtdiagnose. Deze analyse zal de beste oplossing van het vochtprobleem uitwijzen. Elk type vochtprobleem kan de oorzaak van de schimmel zijn: opstijgend vocht, doorslaand vocht, kelderinfiltratie, lekkage of condensatie.

Verlos uw woning van vocht en schimmel. Reken op de permanente aanpak van Dryhouse.

Schimmel als gevolg van opstijgend vocht

Opstijgend vocht is een vaak voorkomend probleem waarbij grondwater optrekt in de muren en deze zo verzadigd. Deze vochtige ondergrond is een visitekaartje voor schimmelgroei. Het vocht en schimmel in huis zal zich bij vloerniveau in opstijgende lijn tonen. We lossen dit vochtprobleem op door een nieuwe vochtbarrière in de muur aan te brengen, wat de optrek van vocht in de muur stopt.

Schimmel door doorslaand vocht

Schimmel in huis, schimmel van de muur verwijderen, vochtproblemen in huisSchimmel als gevolg van doorslaand vocht kan zich op iedere plaats in de muur tonen waar regenwater via de buitenmuren binnendringt en zo een goede ondergrond voor schimmelgroei creëert. Dit vochtprobleem lossen we op door de buitenmuur te impregneren tegen regendoorslag. Eventuele beschadigingen in de buitenmuur herstellen we voordat we de hydrofuge tegen doorslaand vocht aanbrengen.

Schimmel vanwege condensatievocht

Schimmel als gevolg van problemen met condensatie komt overal voor waar de condens neerslaat op koude oppervlaktes. Dit zijn vochtplekken op de muur, op plafonds, bij ramen, etc. De beste oplossing van condensvocht wordt steeds ter plaatse bepaald. Vaak zal de oplossing erin bestaan om de waterdamp die condensatie veroorzaakt af te voeren voordat het in huis kan neerslaan. Hier zijn mechanische ventilatiesystemen voor ontworpen. Die houden de ruimte droog en maken uw woning ongeschikt als habitat voor schimmel.

Wat uw probleem ook is, Dryhouse komt het voor u oplossen. Contacteer ons vrijblijvend voor uw gratis vochtdiagnose.
Vocht en schimmel in huis bestrijden
Vocht en schimmel in huis bestrijden

Het probleem van vocht en schimmel in huis gaat steeds hand in hand. Dryhouse lost de oorzaak van beide op om uw huis droog en schimmelvrij te maken.

DryHouse
Amerikalei 9, 2000 Antwerpen
Careelstraat 269, 8700 Tielt

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top