Dryhouse vochtexpert: vochtproblemen maken geen kans

Dryhouse vochtexpert: vochtproblemen maken geen kans – Last van vochtproblemen in uw woning? Als vochtexpert met meer dan 20 jaar ervaring vindt Dryhouse een passende, permanente oplossing. Wij zetten onze specialisatie in vochtbestrijding in om alle soorten vochtproblemen op te lossen. Opstijgend vocht, doorslaand vocht, condensatievocht, en vochtinfiltratie in de kelder. Voor ons hebben deze nare vochtproblemen geen geheimen meer. Merkt u permanente vochtplekken op uw gevel op? We verzorgen ook gevelreiniging, –bescherming en -bekleding. U ontvangt 30 jaar garantie op onze expertise behandelingen van vochtproblemen. Blijf dus niet met vocht in huis leven, maar ontdek het verschil dat Dryhouse voor u kan betekenen.

Stap 1: de vochtexpert komt uw woning en vochtprobleem analyseren

schimmel, vochtexpert, vochtplekken, vochtbestrijding prijs, vochtproblemen opsporenDegelijke vochtbestrijding steunt op de correcte vaststelling van de oorzaak en een grondige analyse van het vochtprobleem. Door dit inzicht te combineren met onze vele jaren ervaring in het vak kunnen we uw vochtproblemen definitief aanpakken. Hiervoor gebruiken we professionele, gecertificeerde producten wanneer we uw vochtproblemen komen oplossen.

De eerste stap in vochtbestrijding is om uw gratis vochtdiagnose aan te vragen.

Een vochtexpert neemt contact met u op om het moment van de vochtdiagnose met u last te leggen. Vervolgens komt onze vochtexpert op het afgesproken moment ter plaatse voor de analyse. Omdat we met speciale meetapparatuur werken, komen we al gauw de oorzaak en omvang van het vocht in huis op het spoor. De bevindingen van dit onderzoek worden met u besproken en genoteerd.

Stap 2: behandeling beslissen & offerte

Na afronding van ons onderzoek ontvangt u een offerte met ons voorstel betreffende de beste behandeling van uw vochtprobleem. Gaat u hiermee akkoord? Uitstekend, dan spreken we een datum af om de vochtbestrijding uit te voeren en u van het vocht in huis te verlossen.

Stap 3: behandeling en tevredenheidsgarantie

Na behandeling ruimen we de werf weer netjes op en kan u genieten van een droog huis. U ontvangt bovendien 30 jaar garantie op onze behandeling van vochtproblemen.

Ook genieten van een droge, gezonde woning? Schakel snel onze vochtexpert in en begin de behandeling van uw vochtprobleem in huis.
Dryhouse vochtexpert: vochtproblemen maken geen kans
Dryhouse vochtexpert: vochtproblemen maken geen kans

Als vochtexpert met meer dan 20 jaar ervaring vindt Dryhouse een passende, permanente oplossing. Wij zetten onze specialisatie in vochtbestrijding in om alle soorten vochtproblemen op te lossen.

DryHouse
Amerikalei 9, 2000 Antwerpen
Careelstraat 29, 8700 Tielt

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top