Vochtplekken in huis laten analyseren

Vochtplekken in huis laten analyseren – De aanwezigheid van vochtplekken duidt op een vochtprobleem in huis. Om de meest doeltreffende maatregelen tegen uw vochtprobleem te nemen, raadpleegt u eerst vrijblijvend een vochtexpert. Dit zal u cruciaal inzicht in de oorzaak, aard en omvang van het vocht in huis geven.

Vochtplekken op de muur

Wanneer u vochtplekken op uw muur aantreft, denkt u mogelijk meteen aan een probleem met opstijgend vocht. Optrekkend vocht uit zich normaal echter in een langzaam steeds verder opstijgende lijn of golf van vocht. Hoe dan ook is het verstandig eerst vrijblijvend onze specialisten te raadplegen tijdens een analyse, voordat u eigenhandig conclusies trekt over de mogelijke oorzaak van uw vochtprobleem. Zo voorkomt u het nemen van inefficiënte maatregelen en pakt u het probleem direct op correcte wijze bij de grondslag aan.

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Vochtige plekken en zouten

noppenmembraan,optrekkend vocht behandelen, zout bestrijdenNatte plekken op de muren worden veelal pas zichtbaar eens ze de afwerking van de muur (pleister, behang of verf) hebben aangetast. Niet alleen het vocht zelf veroorzaakt deze schade. Ook de uitbloei van oplosbare zouten speelt hierin een rol. Deze hygroscopische zouten zijn meegevoerd door het vocht, of kunnen voor een deel ook afkomstig zijn uit de bouwmaterialen zelf. Ze blijven in de muur achter eens het vocht verdampt en zetten uit. Deze uitbloei of kristallisatie beschadigt zowel de afwerking van de muur als voegwerk. Bovendien verstopt dit zout de capillairen in de muur, wat het damp-open systeem in uw woning verstoort en de natuurlijke afvoer van waterdamp bemoeilijkt. Condensatie op de muren is in dat geval een potentieel gevolg.

Natte plekken in huis

De vochtplekken in uw huis kunnen dus verschillende oorzaken hebben. Denk maar aan doorslaand vocht, condensatie, vochtinsijpeling, of lekkage. Vandaar het belang eerst te weten waar het mis gaat: we moeten de oorzaak van het vochtprobleem achterhalen. Dit doen we tijdens de vrijblijvende vochtdiagnose. Vervolgens kunnen onze vakmensen het probleem voor u behandelen en u van het vocht af helpen.

Kies voor de expertise van Dryhouse. Reken af met vocht en hygroscopische zouten in huis.
Vochtplekken in huis laten analyseren
Vochtplekken in huis laten analyseren

Vochtplekken in huis laten analyseren – De aanwezigheid van vochtplekken duidt op een vochtprobleem in huis. Om de meest doeltreffende maatregelen tegen uw vochtprobleem te nemen, raadpleegt u eerst vrijblijvend een vochtexpert. Dit zal u cruciaal inzicht in de oorzaak, aard en omvang van het vocht in huis geven. Vochtplekken op de muur Wanneer u

DryHouse
Amerikalei 9, 2000 Antwerpen
Careelstraat 29, 8700 Tielt

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top