Vochtprobleem in huis?

vochtprobleem opstijgend vocht, opstijgend vocht in muren, opstijgend vocht voor behandeling

Een vochtprobleem is een niet te onderschatten probleem in woningen en kantoorgebouwen. Vaak gebruiken mensen tijdelijke lapmiddeltjes om dergelijke problemen onder controle te houden.

vochtprobleem dryhouseMen weet niet altijd dat vocht in huis aanleiding kan geven tot de groei van schimmels en zwammen die een nefaste invloed hebben op uw gezondheid. Longaandoeningen en ziekten van de luchtwegen komen vaak voor bij mensen met vochtproblemen in huis. Daarom is het van groot belang om de oorzaak van het vochtprobleem permanent aan te pakken. Daarvoor heeft u een expert in vochtbestrijding nodig zoals Dryhouse Vochtbestrijding.

Vochtprobleem? Dryhouse lost het voor u op!

Een vochtprobleem heeft altijd een oorzaak, die niet even gemakkelijk is op te sporen. Zo is er sprake van een doorgaans onzichtbare vochttoevoer die niet altijd vlakbij de eerste zichtbare tekenen van vocht te vinden is. De manier waarop vocht zich manifesteert aan de oppervlakte is ook verschillend. U kan te maken hebben met opstijgend vocht, doorslaand vocht of condensatie. Het probleem kan zichtbaar worden in de woonkamer, badkamer, aan uw gevel of in de kelder.

Door deze vochtproblemen kunt u ook bijkomende problemen hebben zoals beschadigingen, vochtplekken en schimmels. En de oorzaken kunnen heel uiteenlopend zijn, zoals lekken, constructiefouten, isolatie- of ventilatieproblemen. De vochtbestrijders van Dryhouse zijn gespecialiseerde vakmensen met meer dan 20 jaar ervaring en het juiste materiaal om de precieze oorzaak van het probleem op te sporen. We gaan samen met u op zoek naar de meest geschikte en betaalbare oplossing om voorgoed af te rekenen met uw vochtprobleem.

Versla vocht dankzij de expertise van Dryhouse. Contacteer ons voor een afspraak of offerte.

Vochtbestrijding en premies

opstijgend vocht afkappen voor behandelingVocht in huis is een ernstig probleem dat om een efficiënte, permanente aanpak vraagt. Dryhouse stelt na afspraak vrijblijvend een gratis diagnose van uw probleem en geeft advies over de beste aanpak van uw vochtproblemen en de mogelijke subsidies. Wie met Dryhouse in zee gaat, geeft aan een vochtprobleem geen kans en investeert niet alleen in het comfort en de kwaliteit van zijn woning maar ook in zijn gezondheid.

Voor ieder vochtprobleem kunnen we u een oplossing op maat aanraden. Dat neemt niet weg dat bepaalde zeer effectieve methodes vaak door onze klanten gekozen worden. Denk daarbij aan een gevelreiniging gevolgd de aanbreng van een vochtwerende coating om de buitenmuren te beschermen. Een kelderdichting om vochtinfiltratie te voorkomen of te stoppen. De installatie van een hoogwaardig ventilatiesysteem om problemen als gevolg van gebrekkige ventilatie weg te werken. En dan is er de zeer gekende methode om permanent van opstijgend vocht af te komen door de natte muren te injecteren met een vochtwerend product.

Wat uw vochtprobleem ook is, Dryhouse komt het voor u oplossen.