Waterkering muur plaatsen tegen opstijgend vocht

Waterkering muur plaatsen tegen opstijgend vocht – Wat is een waterkering precies en waarom is dit zo belangrijk om uw huis te beschermen tegen optrekkend vocht? Het antwoord vindt u hieronder. Leer hoe Dryhouse u kan helpen uw huis te beschermen tegen vochtproblemen.

Muren injecteren: vorm een waterkering muur

waterkering buitenmuur via injectie, muren injecteren, muren impregneren, vochtbestrijdingBenieuwd hoe we een horizontale waterkering in de muur plaatsen en hoe dit uw huis beschermt tegen optrekkend vocht? Een waterkering is een vakterm waarmee we bedoelen dat we een vochtbarrière in uw muren plaatsen. Deze vochtbarrière is chemisch van aard indien we uw muren injecteren met speciale vochtwerende gel. Laat u uw huis onderkappen, dan plaatsen onze vakmensen een fysieke waterkering door vochtschermen in ingezaagde muren te plaatsen. Beide methodes zijn ontworpen om uiterst effectief opstijgend vocht te bestrijden. De waterkering in de muur zorgt er namelijk voor dat de muur ondoordringbaar wordt voor vocht, waardoor u geen last meer zal hebben van optrekkend vocht.

Waar moet de waterkering aangebracht worden? We kunnen deze zowel in de buitenmuren als de binnenmuren plaatsen, afhankelijk van de plaats van het vochtprobleem. Uw muren worden zo ondoordringbaar voor optrekkend vocht dankzij de geplaatste waterkering muur.

Horizontale versus verticale waterkering

parelend effect hydrofuge, vochtwering, vochtwerende coatingDeze horizontale waterkering is overigens niet te verwarren met een verticale waterkering. Een verticale waterkering is de aanbreng van een hydrofuge coating op uw buitenmuren om deze te beschermen tegen doorslaand vocht. Zowel de oorzaak als oplossing van het vocht in huis verschillen in dat geval radicaal van een behandeling van opstijgend vocht.

Dryhouse bestrijdt iedere vorm van vocht en zal u steeds de meest passende oplossing aanreiken op basis van uw probleem. Dit wordt bepaald tijdens een vrijblijvende vochtdiagnose van uw woning voor aanvang van de werken.

Vraag uw vochtdiagnose aan om de beste behandeling van uw vochtproblemen in huis te leren kennen.

Gevaar van opstijgend vocht

opstijgend vocht, opstijgend vocht muren, vocht in de woning, schimmel op muur, schimmel verwijderen, schimmel pleisterwerk nieuwbouwOpstijgend vocht is een ernstig vochtprobleem dat we meestal aantreffen in oude panden. Dat komt omdat in nieuwbouw standaard een waterkering wordt voorzien, terwijl deze vochtbarrière bij oudere huizen ofwel beschadigd kan zijn, ofwel geheel ontbreekt. In zo’n geval heeft opstijgend vocht vrij spel in uw muren en kan ernstige schade toebrengen aan uw leefomgeving.

Hoe dit vocht in uw muren terecht komt? Opstijgend vocht komt voor wanneer grondwater niet wordt afgeremd door een vochtbarrière, maar door de poreuze muren geabsorbeerd wordt en optrekt tot een verdampingspunt. Het gevolg is dat uw muren vanaf de fundering in optrekkend lijn nat zullen zijn, de afwerking laat los en u kan op deze vochtplekken last krijgen van schimmel in huis. Dit probleem kan effectief worden opgelost door een nieuwe waterkering te plaatsen.

Oplossing: waterkering muur plaatsen

De experts van Dryhouse hebben meer dan 20 jaren ervaring in de meest efficiënte bestrijding van opstijgend vocht. Daarom bieden we onze klanten een garantie van 30 jaar op deze vochtbestrijdingsmethode aan. Voordat we aan de slag gaan, is het belangrijk een duidelijk beeld van uw specifieke vochtprobleem te hebben. Geen huis is namelijk hetzelfde, en een vochtprobleem geraakt maar goed opgelost als de oorzaak ervan haarfijn uitgezocht is. Daarom komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende vochtdiagnose. We bestuderen uw probleem met onze professionele apparatuur en stellen vervolgens de oplossing voor die het beste aansluit op het vochtprobleem.

Op zoek naar vakmensen om uw huis vochtvrij te maken? Neem dan vandaag contact op met Dryhouse.
Waterkering muur plaatsen tegen opstijgend vocht
Waterkering muur plaatsen tegen opstijgend vocht

Waterkering muur plaatsen tegen opstijgend vocht – Wat is een waterkering precies en waarom is dit zo belangrijk om uw huis te beschermen tegen optrekkend vocht? Het antwoord vindt u hieronder. Leer hoe Dryhouse u kan helpen uw huis te beschermen tegen vochtproblemen. Muren injecteren: vorm een waterkering muur Benieuwd hoe we een horizontale waterkering

DryHouse
Amerikalei 9, 2000 Antwerpen
Careelstraat 29, 8700 Tielt

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top