Ontmossen maakt je gebouw zo goed als nieuw!

Mos ontsiert niet alleen je gevel, terras, dak of oprit. Het zorgt er ook voor dat er op lange termijn schade komt aan de constructie van je woning. Hoe langer je wacht met ontmossen, hoe hardnekkiger het mos zich zal vastzetten en hoe meer het zich zal verspreiden. Gelukkig zijn er kwalitatieve methoden en middelen om mos te verwijderen. Het kan zelfs op een milieuvriendelijke manier! Een expert kan je snel van al je mos afhelpen. De werkwijzen van Dryhouse zijn niet alleen veilig maar ook betaalbaar!

Veilig laten ontmossen

Ontmossing van gevel door Dryhouse

Dryhouse heeft jaren ervaring in het ontmossen van woningen op een veilige, milieu- en budgetvriendelijke manier. Wij beschikken over de juiste technieken en producten, afhankelijk van de ondergrond, om je woning er weer als nieuw te doen uitzien. Een professionele reiniging voeren we altijd uit op een verantwoorde manier, met oog voor de veiligheid van jouw gezin en woonst en onze medewerkers. Door een beroep te doen op specialisten, vermijd je een verkleurd eindresultaat of zelfs schade aan je constructie. Bovendien kunnen we, indien nodig, beschadigingen repareren en de nodige afwerking voorzien na de behandeling. Zo gaat je gevel, dak, terras of oprit nóg langer mee!

De voordelen van ontmossen!

Misschien stoort dat mos je niet zo zeer… maar er zijn talloze voordelen aan ontmossen:

  • Het geeft een mooi, verzorgd en egaal uitzicht.
  • Je krijgt een ‘gezondere’ woning.
  • Het voorkomt lekken en bijhorende vochtproblemen.
  • Het verhoogt de waarde van je huis.
  • Je constructie gaat langer mee!

Ben jij je ervan bewust hoe belangrijk het uitzicht van je woning is bij een eerste indruk? Ben jij klaar om je woning opnieuw te doen stralen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende prijsberekening.

Ontmossen maakt je gebouw zo goed als nieuw!
Ontmossen maakt je gebouw zo goed als nieuw!

Mos ontsiert niet alleen je gevel, terras, dak of oprit. Het zorgt er ook voor dat er op lange termijn schade komt aan de constructie van je woning. Hoe langer je wacht met ontmossen, hoe hardnekkiger het mos zich zal vastzetten en hoe meer het zich zal verspreiden. Gelukkig zijn er kwalitatieve methoden en middelen

DryHouse
Amerikalei 9, 2000 Antwerpen
Careelstraat 29, 8700 Tielt

Vraag uw gratis vochtdiagnose aan!

Ook hierom kiest u voor Dryhouse:

Verzilver uw gratis diagnose
Top